Vriedig 25 Fibrewari 2022 mit gratis livestream!

19.00-23.00


Dit jaar wordt onze show op vrijdag 25 februari 2022 groter, gaver en spectaculairder! Onze drijfveer: Vastelaovend in elke woonkamer!

Één groot feest van verbinding dat via een livestream interactief te beleven is. Dit jaar is de livestream gratis te bekijken, hiervoor heb je wel een ticket nodig.


Mochten de coronamaatregelen meer mogelijkheden toelaten, dan grijpen we die kans uiteraard ook en zal de mogelijkheid er zijn om live tickets te kopen. Hoe dan ook; 't wurd ein graote belaeving!!


De Graote Vastelaovend Show… 't fiёske dat altied doorgeit!

Same mit z'n alle! Ein fiëst van verbinding!

Dit jaar hebben we in samenwerking met de artiesten, verenigingen, gemeentes en ondernemers een programma opgesteld. Een programma met nog nooit eerder vertoonde spectaculaire optredens! Let’s go Beyoncé big – mer dan op z'n carnavals!

Ein Sjpas & Plezeer Box maak 't extra gezellig!

Maak de beleving beter en het plezier in je woonkamer groter met onze sjpas & plezeer boxen! Los van wat lekkers, vind je in de Sjpas & Plezeer box namelijk leuke artikelen voor extra feeststemming & artikelen om interactief deel te nemen aan de spellen.

Jouw favoriete

artiesten

Verschillende prijsvragen

Interactieve spellen met de artiesten en het publiek

Onvergetelijke optredens en showelementen

Samen een feestje bouwen

De Graote Vastelaovend Show weurt De Graote Vastelaovend Tour!
De Graote Vastelaovend show startte in 2021: Lockdown… geen uitzicht op het fysiek vieren van carnaval. Daar konden we niets aan veranderen maar we konden wel een mooi alternatief aanbieden, een interactief Vastelaovend feestje vanuit je woonkamer. Vanuit het hart zo is De Graote Vastelaovend Show ontstaan, want het Vastelaovend Geveul moest blijven! ’T Fieske […]
Doneer nu!
De afgelopen twee jaren hebben we twee magische shows georganiseerd. Ons doel: Het gevoel van Vastelaovend brengen, wanneer dat niet vanzelfsprekend was. Het live event was vorig jaar heel geslaagd, maar toch wilden we weer even terug naar de basis. Daarom doen we het dit jaar weer helemaal anders. 'T versjil zit in 't geveul! […]
Graote Vastelaovend Show Sjpel
Al in de sjtumming komme mit os sjpel. Het Graote Vastelaovend Sjpel! Wij vinden dit zoooo leuk! Dit jaar steun je met het kopen van Het Graote Vastelaoven Sjpel direct De Graote Vastelaovend Tour! Zo help jij ons mee om mensen en organisaties die het verdienen of nodig hebben, Vastelaovend langs te brengen! Er is […]


Graote Vastelaovend Sjpel D’n Ierste

 24,95

Sjpas & Plezeer box

v.a. €11,11

Als bedrijf/organisatie ook een bijdrage leveren aan onze show?

Bel ons! 085- 01 89 970

Waar kan ik online tickets reserveren?

Tickets kun je hier reserveren.

Wat heb ik nodig om de online variant te kunnen zien?

Om de liveshow te kunnen zien moet je jezelf registreren voor een gratis ticket. Met dit ticket kun je de liveshow streamen op een device naar keuze (laptop, telefoon, tv met internetverbinding, etc.). Om actief mee te kunnen feesten, raden we daarnaast een tweede device aan met camera, waarmee je in een ‘online meeting’ deelneemt. Op de dag dat de liveshow plaatsvindt kun je nog gebruik maken van de mogelijkheid om onze technische ondersteuning vragen te stellen. Zo ben jij verzekerd van een onvergetelijke live show!

Is de techniek om de show online te bekijken hetzelfde als vorig jaar?

Dit jaar wordt de show groter, gaver, spectaculairder en dus nóg beter! Dat geldt ook voor de ondersteuning bij de techniek. Had je vorig jaar problemen met het beeld of audio? Dat willen we dit jaar voorkomen door goede uitlegvideo’s vooraf, waardoor de online show voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast zal er net als vorig jaar een support team voor je klaar zitten op de dag zelf.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Check even je spambox. Heb je daar ook geen mail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar connect@mediainn.nl

Hoe laat start de show?

De show duurt van 19.00 tot 23.00.

Wanneer kan ik mijn Sjpas & Plezeer box ophalen?

De Sjpas- en Plezeerboxen kun je dinsdag 22 of woensdag 23 februari ophalen op de door jou gekozen locatie. In Sittard tussen 10.00 en 20.00 en in Horst tussen 8.00 en 22.00.

Waar kan ik mijn Sjpas & Plezeer box ophalen?

Bij het bestellen kun je kiezen voor ophalen in Sittard of Horst.


INN Sittard, Swentiboldstraat 21, 6137 AE Sittard

Cultureel centrum ‘T Gasthoês, Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst

Wanneer worden de Sjpas & Plezeer boxen bezorgd?

De week voor de show worden de Sjpas- en Plezeerboxen bezorgd. Als je niet thuis bent, zullen we hem bij een van de buren afleveren (en het jou natuurlijk laten weten).

Wanneer krijg ik de informatie om de livestream te bekijken?

We sturen de dag zelf naar iedereen de informatie om de livestream te bekijken, incl. instructievideo voor de techniek.

Kan ik de techniek van tevoren testen?

Ja, de informatie hierover staat in de mail die je de dag van de show ontvangt.