De Graote Vastelaovend Show weurt De Graote Vastelaovend Tour!

De Graote Vastelaovend show startte in 2021: Lockdown… geen uitzicht op het fysiek vieren van carnaval. Daar konden we niets aan veranderen maar we konden wel een mooi alternatief aanbieden, een interactief Vastelaovend feestje vanuit je woonkamer. Vanuit het hart zo is De Graote Vastelaovend Show ontstaan, want het Vastelaovend Geveul moest blijven!

’T Fieske dat altied doorgeit was het in het eerste en tweede jaar. 2022 was Magisch! Een buitenevent op de eerste dag dat het officieel weer mocht, zonder beperkingen op de prachtige locatie van Toverland! Wat een plaatjes niet alleen door de omgeving, maar zeker ook door de blijdschap dat het weer mocht, de sfeer en energie die er was. Wat waren we dankbaar!

Wij willen als organisatie de wereld bewegen, het verschil maken. De Graote Vastelaovend Show neerzetten zoals het was, draagt daar op dit moment niet meer aan bij. In 2023  is alles open en Vasteloavend mag er weer zijn zoals het altijd was. Er zijn genoeg mooie events en manieren om Vastelaovend te vieren dus in dat opzicht zit onze taak erop.

Wat we nu gaan doen? Iets heel moois wat we zeker weer graag met jullie willen doen. Iets waardoor we het gevoel waar het allemaal omdraait tijdens Vastelaovend versterken. Het gevoel van verbinding, saamhorigheid, dankbaarheid.

De Graote Vastelaovend Show wordt De Graote Vastelaovend Tour!

We brengen samen Vastelaovend naar mensen en organisatie die het echt verdienen of naar mensen en organisaties die  het niet kunnen vieren of naar mensen waarvoor het misschien wel de laatste keer is.

We hebben een missie, het vastelaovend geveul verspreiden daar waar nodig of gewoon verdiend is! Doe je mee? Weet jij mensen of organisaties die aan onze Vastelaovend Tour Criteria voldoen, geef ze op en met hulp van iedereen gaan we een Vastelaovend beweging in gang zetten waardoor het Vastelaovend Geveul, waar het allemaal om draait,  alleen maar sterker wordt.

Ut verschil zit in ’t geveul!

Samen kunnen we het verschil maken! Dus… wil jij naast het aanmelden van mensen ook je steentje bijdragen? Dat kan op allerlei verschillende en leuke manieren. Door een tombola-lootje of één van de Vastelaovend sjpellen te kopen of gewoon te doneren omdat je net als ons een bijdrage wilt leveren.

Welke manier je ook kiest, hoe meer mensen en organisaties een steentje bijdragen, hoe groter en mooier de tour wordt en hoe meer mensen we het Vastelaovend geveul kunnen brengen! Hou onze socials in de gaten want hier gaan we de komende tijd alles delen!

De Graote Vastelaovend Show weurt De Graote Vastelaovend Tour!
De Graote Vastelaovend show startte in 2021: Lockdown… geen uitzicht op het fysiek vieren van carnaval. Daar konden we niets aan veranderen maar we konden wel een mooi alternatief aanbieden, een interactief Vastelaovend feestje vanuit je woonkamer. Vanuit het hart zo is De Graote Vastelaovend Show ontstaan, want het Vastelaovend Geveul moest blijven! ’T Fieske […]
Doneer nu!
De afgelopen twee jaren hebben we twee magische shows georganiseerd. Ons doel: Het gevoel van Vastelaovend brengen, wanneer dat niet vanzelfsprekend was. Het live event was vorig jaar heel geslaagd, maar toch wilden we weer even terug naar de basis. Daarom doen we het dit jaar weer helemaal anders. 'T versjil zit in 't geveul! […]
Graote Vastelaovend Show Sjpel
Al in de sjtumming komme mit os sjpel. Het Graote Vastelaovend Sjpel! Wij vinden dit zoooo leuk! Dit jaar steun je met het kopen van Het Graote Vastelaoven Sjpel direct De Graote Vastelaovend Tour! Zo help jij ons mee om mensen en organisaties die het verdienen of nodig hebben, Vastelaovend langs te brengen! Er is […]