Wie kinse es bedrief helpen?

Ver wille mit z'n allen Vastelaovend veur eekereine meugelijk maken! Samen maken we het verschil! Hoe help jij mee? Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden. Wil je even overleggen of een factuur op maat? Dat kan natuurlijk ook! We zijn te bereiken via connect@theinncompany.com.

Bijdrage

Je kunt het initiatief op een laagdrempelige manier bijdragen door €111,11 of een veelvoud hiervan te doneren. In ruil wordt je bedrijf of organisatie genoemd op onze social media, website en in de aftiteling van een van onze video's.

Steun een beleving

Wil jij als bedrijf of organisatie jouw naam koppelen aan één van onze belevingen? Voor een bedrag van €555,55 worden jullie genoemd bij één beleving als mede mogelijk gemaakt door. Daarnaast worden jullie vermeld op social media en onze website

Geef een beleving cadeau

Heb jij iemand of een organisatie in gedachten die Vastelaovend als cadeau verdient? Dan mag jij iemand voor een beleving uitkiezen! Steun het initiatief met een bedrag van €1111,11 en jij bepaalt bij wie we langs gaan, inclusief alle voordelen van het steunen van een beleving.

Weurum v'r dit organiseren

Vastelaovend staat voor ons voor verbinding. Het is een moment in het jaar waarop wij in ons dorp of stad, onze regio, onze provincie samenkomen en trots zijn op ons erfgoed. Het is feest waaraan iedereen mee kan doen, jong en oud.

Toen er tijdens Covid geen Vastelaovend op de traditionele manier gevierd kon worden, zorgden wij voor een alternatief. Dit jaar willen we dit doorzetten door de mensen die het nodig hebben en die het verdienen een extraatje te geven.

Wil je nog meer mensen Vastelaovend cadeau doen?

Koop dan spellen of lootjes voor jouw medewerkers, collega's, partners of wie dan ook!

Lootjes veur de Tombola

 2,22

Graote Vastelaovend Sjpel D’n Ierste

 24,95